JESTE LI SPREMNI? DANAS OTVARAMO PRIJAVE ZA SFZGB2017!
kolovoz 17, 2017.

Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način? 

Jednostavno, prijavi se, postani jedan od odabranih timova u predakceleracijskom programu Startup Factory Zagreb i na dobrom si putu da ostvariš svoj poslovni uspjeh! 

JESTE LI SPREMNI? DANAS OTVARAMO PRIJAVE ZA SFZGB2017!

ZAŠTO SE PRIJAVITI? 

Odabranim startup timovima pruža se strukturirana edukacija, mentorstvo, financijska potpora iz fonda od ukupno 100 000 eura te podrška i umrežavanje sa startup zajednicom. 

Startup Factory Zagreb program pokrenut je od strane Razvojne agencije Grada Zagreba. Cilj ovog predakceleracijskog programa je poticanje razvoja novih smart city proizvoda i rješenja.

OD DOBRE IDEJE DO USPJEŠNOG POSLOVANJA

Ove jeseni Startup Factory Zagreb kreće s novim ciklusom programa.

U sklopu ovogodišnjeg programa do 20 timova imati će priliku razvijati svoja inovativna rješenja. Nakon selekcijskog procesa odabrani finalisti dobiti će infrastrukturnu, edukacijsku, mentorsku i financijsku podršku kroz 10 tjednih modula. Program će se provoditi od listopada do prosinca u novom prostoru Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma.

Prijave mogu biti iz  4 tematska područja: Smart Energy, Smart Mobility, Smart Tourism i Smart Silver Economy.

Ovaj jedinstveni javno financirani “no equity” (bez ulaska u vlasničku strukturu) program pokrenut  je po prvi puta prošle godine. TimoviDare2Dream, Freewa, Holy, SightRun i Vollo koji su prošli taj prvi ciklus već sada nižu brojne poslovne uspjehe te grade svoju prepoznatljivost na tržištu.

Pozivamo sve startupove i razvojne timove s inovativnim Smart City rješenjima da se prijave za sudjelovanje u programu već danas!

Link za prijave u program objavljujemo na Startup Factory Zagreb webu u toku današnjeg dana!